zaterdag, 16 september 2017 10:36

Start mantelzorgcafé

Op donderdag 28 september, van 19.00 tot 21.00 uur, gaat het Mantelzorgcafé van start! Het Mantelzorgcafé is een interactieve ontmoetingsplek voor mantelzorgers en een plek voor ontspanning en gezelligheid. De avond wordt georganiseerd voor alle mantelzorgers die graag hun ervaringen willen uitwisselen, met andere mantelzorgers of professionals.

Uit een enquête is naar voren gekomen dat er behoefte is aan zowel ontspanning als afwisselend een thema-avond. Er zullen dus avonden met verschillende invullingen plaats vinden. Op 28 september wordt het een feestelijke opening met taart, champagne en een muzikale verassing.

Het Mantelzorgcafé is elke laatste donderdag van de maand, van 19.00 tot 21.00 uur, in Het Huis van Houten, Onderdoor 160 in Houten (boven de bibliotheek). Aanmelden is gewenst.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht bij Rianne Rombout van het Steunpunt Mantelzorg, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 030-70 01 500. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website www.vanhoutenenco.nl