donderdag, 28 september 2017 12:24

Special Obstacle Run in Nieuwegein op 7 oktober

Dankzij het succes van voorgaande jaren organiseert Zorgboerderij Griftenstein & Zorg in samenwerking met Down Under op zaterdag 7 oktober 2017 vanaf 13.30 uur de derde editie van de Special Obstacle Run. Dit is een evenement voor mensen tussen de 8 en 55 jaar met een hindernis op welk vlak dan ook en die graag hun grenzen verkennen.

De afstand van de run varieert van 1,5 tot 3 kilometer met obstakels waar overheen, doorheen, onderdoor of langs geklommen moet worden. De Special Obstacle Run is een unieke mogelijkheid voor mensen met een (lichamelijke of verstandelijke) beperking om toch aan een obstacle run deel te nemen.

Grenzen opzoeken

De mud runs en obstacle runs schieten tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond. Het stoere imago en de uitdaging om je eigen fysieke en mentale grenzen op te zoeken is ‘hot’. Om ervoor te zorgen dat de veiligheid gewaarborgd wordt, wordt deelnemers gevraagd een begeleider mee te nemen. Daarnaast zet de organisaties professionele instructeurs van Down Under in en kunnen we één op één begeleiding bieden. Iedere deelnemer doet de run op zijn of haar eigen niveau.

Start groepen

Om 13.30 uur is de opening. De eerste deelnemers starten rond 13.45 uur. En na elke 15 min. start een volgende groep van max 40 koppels. Het inschrijfgeld bedraagt 7,50 euro per persoon en aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie

Voor aanmeldingen en meer informatie kan contact worden opgenomen met Suzanne Baan - Van der Zwan via 06 45 132 406 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie over de organisatoren staat op www.griftensteinenzorg.nl enwww.downunder.nl.