maandag, 02 oktober 2017 17:34

Old Stars FC Utrecht bij Koffieplus voor senioren

Op donderdag 12 oktober wordt de Koffieplus voor Senioren georganiseerd. Dit keer zijn we te gast bij Theater aan de Slinger en staat vanaf 10.00 uur de koffie klaar in de foyer. Eén onderdeel van het programma is het bezoek van de Old Stars van FC Utrecht aan de Koffieplus.

De Old Stars van FC Utrecht is een groep senioren van 60 jaar en ouder die ‘Walking Football’ spelen. Een vorm van voetbal waarbij in wandeltempo wordt gespeeld, er geen slidings gemaakt mogen worden en ook de bal onder heuphoogte moet blijven. Tijdens de Koffieplus vertellen zij meer over de sport en laten zij het spel zien. Mogelijk volgt er een demonstratie van en korte kennismaking met ‘Walking Football’ in Sporthal De Slinger.

Na de geslaagde Koffieplus van de Zumba is Cultuur aan de Slinger op zoek naar senioren die graag willen dansen. Tijdens de Koffieplus ontvangt u meer informatie over de Gouden Dans in Theater aan de Slinger.

Graag zien we u op 12 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in de foyer van Theater aan de Slinger!

Informatie over de Koffieplus voor senioren

Wilt u meer informatie over de Koffieplus of is iets niet duidelijk. Neem contact op met Claudia van Mechelen (Sportpunt Houten), telefoon 06-14147601 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..