maandag, 09 oktober 2017 17:19

FC Utrecht e-sporter bezoekt op 19 oktober de Gameday in Houten

Op 19 oktober van 13.00 tot 17.00 uur is het Game Day in jongerencentrum Enter, Hefbrug 1 te Houten. De game-day is een van de activiteiten die het jongerenwerk van ‘van Houten&co’ organiseert in de herfstvakantie voor jongeren tussen de 10 en 23 jaar. Tijdens de Gameday kunnen er 20 jongeren FIFA meespelen, dus geef je snel op!

Voor de andere games kun je gewoon binnen komen lopen en meespelen, je kunt natuurlijk ook gewoon komen kijken en de spelers aanmoedigen.

FC Utrecht eSporters Danny Hazebroek en Lode de Boo zijn van 15.00 – 17.00 uur de partij om een potje FIFA mee te spelen.

Andere activiteiten in de herfstvakantie zijn uitje naar Jumpsquare, skatepark Burnside Deventer, voetbaltoernooi, caféavonden in jongerencentrum Enter. Bekijk het hele overzicht op de webiste: www.vanhoutenenco.nl/jong-in-houten, opgeven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In oktober staat de gemeente Houten in het teken van FC Utrecht. Om de samenwerking tussen de gemeente en de voetbalclub te vieren, zijn er allerlei activiteiten in Houten waar FC Utrecht bij aanwezig is. Klap op de vuurpijl is de wedstrijd FC Utrecht – NAC Breda op 29 oktober, waar inwoners van Houten een flinke korting op de toegangsprijs krijgen.

 

Op zondag 29 oktober speelt FC Utrecht om 14.30 uur thuis tegen NAC Breda. Inwoners van de gemeente Houten en hun vrienden, familie en bekenden krijgen korting op kaarten voor het speciale Houten-vak. Kinderen tot 16 jaar betalen € 7,50; bezoekers van 16 jaar of ouder € 12,50. Wedstrijdkaarten bestellen doe je op www.fcutrecht.nl/houten. Kom jij ook? Samen staan wij achter FC Utrecht.

 

FC Utrecht, de gemeente Houten en de organisatoren van de activiteiten hebben er zin in. Graag tot ziens bij de Gameday of bij de wedstrijd in Stadion Galgenwaard!