vrijdag, 13 oktober 2017 13:35

Spelen met de kleuren van de herfst

Op 25 oktober gaan de groene clowns Fluit & Kruid aan de slag met de prachtige kleuren en vormen van herfstbladeren. Ze gaan samen met kinderen ontdekken hoe in het bos kunst voor het oprapen ligt. Net als eekhoorns verzamelen ze mooie spulletjes uit het bos om ermee te fantaseren. Tussendoor gaan ze een levend natuurkwartet spelen en vertellen ze een spannend bosverhaal.

Fluit & Kruid streven ernaar om kinderen spelenderwijs vertrouwd te maken met de natuur. Elke laatste woensdag van de maand verkennen Fluit & Kruid de natuur rond Houten samen met kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Fluit & Kruid zijn grappig en nieuwsgierig. Ze brengen kinderen op fantastische ideeën. Ze gaan met de kinderen op onderzoek uit, voeren samen met hen opdrachtjes uit en doen leuke spelletjes die passen bij het thema. O ja, en Kruid weet altijd alles beter. Of toch niet?

Wanneer: woensdag 25 oktober
Hoe laat: van 15.00 tot 16.30 uur
Waar: bij het startpunt van het Houtense natuurpad (naast de speeltuin en de kinderboerderij De Buitenwereld). Aan de linkerkant parkeren.
Adres: Keercamp 17, 3992 RV Houten.
Kosten: 3,50 euro per kind. Graag vooraf aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over Fluit & Kruid? Bezoek onze website tjilp.nl. Of ga naar Facebook. Daar zijn we te vinden op @fluitk.