vrijdag, 13 oktober 2017 13:43

Basiscursus Breien

Breien is een ontspannende hobby en is helemaal terug van weggeweest! Het geeft rust en bovendien zie je onder je handen prachtige werkstukken ontstaan, van babyvestjes of knuffeltjes tot truien of sjaals. Wil je ook leren breien, doe dan mee met de basiscursus Breien van ‘van Houten&co’.

De cursus omvat 5 lessen, en vindt 1x per 2 weken plaats. We starten op dinsdag 31 oktober. Omdat er in december geen breiles is duurt de cursus tot dinsdag 23 januari.

Je leert de basis van het breien: opzetten, afkanten, recht en averecht breien, meerderen en minderen, materiaalkennis en het lezen van werkbeschrijvingen en breischema’s. 
De lessen vinden plaats "om de huiskamertafel", dus kleine groepen en veel persoonlijke aandacht. Breinaalden en garen zijn bij de cursusprijs inbegrepen. Een leuke cursus voor jong en oud!

Aanmelden kan op www.vanhoutenenco.nl

Voor meer informatie kunt u terecht bij Cursu&co. Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Huis van Houten, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..