zaterdag, 21 oktober 2017 09:11

Samen naar het bos

Op donderdag 26 oktober organiseert de Krachtfabriek een uitstapje naar het bos voor kwetsbare mensen of voor mensen met een beperkt budget.
Een dagje er even tussen uit, genieten van de mooie natuur of cultuur in ons eigen Nederland.

Het lijkt zo vanzelfsprekend en dat is het meestal gelukkig ook, echter niet voor iedereen. Want hoe doe je dit als je leeft van een minimum inkomen en elk dubbeltje moet omdraaien, of als je gebonden bent aan een rolstoel, of te maken hebt met een beperking en je niet zo maar zelfstandig ergens naar toe kan gaan. Dan wordt een dagje uit opeens een hele grote droom die soms maar moeilijk te verwezenlijken valt.

Een aantal inspiratoren van De Krachtfabriek zijn van menig dat het anders kan en hebben hun individuele krachten gebundeld om voor deze groep en met deze groep gezamenlijk iets te organiseren.
Wat gaan we doen?
Het idee is om donderdag 26 oktober richting het bos bij Lage Vuursche te gaan en daar de heerlijke natuur in te gaan voor een korte of lange wandeling of gezellig te gaan midgetgolfen. Na het wandelen of midgetgolfen treffen we dan elkaar voor een gezamenlijke ouderwetse pannenkoekenlunch.

Tijdsplanning:
10.00 Verzamelen bij De Krachtfabriek, dijkhoeve 1
10.30 Vertrek met eigen vervoer of speciaal vervoer richting lage Vuursche
11.00 -13.00 Wandelen of midgetgolf
13.00 -14.30 Lunch pannenkoekenrestaurant
14.30 Terugreis
15.00 Aankomst in Houten bij De Krachtfabriek, dijkhoeve 1

Wat kan je verwachten?
We streven er naar om tijdens het uitje ruimte te geven voor eigen invulling van het programma. Geen verzorgde reis maar wel de mogelijkheid om samen op te trekken of individueel net hoe de behoefte is.
Praktische informatie:
• Deelname staat open voor iedereen uit Houten.
• Heeft u beschikking over eigen vervoer dan willen we hier graag gebruik van maken, uiteraard tegen vergoeding.
• Bent u afhankelijk van speciaal vervoer dan vernemen wij dit graag bij aanmelding zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
• Indien u begeleiding nodig heeft tijdens het uitje en u kunt dit niet zelfstandig regelen dan vernemen wij ook graag op voorhand waar wij u specifiek mee kunnen helpen.
• Aanmelden voor dit uitje kan via een berichtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
• Dankzij donaties en sponsoren kunnen wij dit uitje voor een beperkt bedrag aanbieden, deelname is € 15,00. Bij dit bedrag is inbegrepen het vervoer, evt. deelname aan het midgetgolf, de lunch inclusief 1 drankje.

Contactpersoon
Mike van Kuik, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.