maandag, 23 oktober 2017 15:03

O-gen Open Café – innovaties en goede ideeën op 14 november

Welkom in het O-gen Open Café. In het eerste café op 14 november gaan we met elkaar op zoek naar de juiste mensen, kennis en financiering om innovaties en goede ideeën te realiseren.

Er liggen veel kansen in het buitengebied, die nog niet ontwikkeld zijn tot concrete plannen. De innovatiemakelaars gaan helpen om deze ideeën – van klein tot groot – van de grond te krijgen. Samen sterk ondernemen, is de droom die we daarmee voor O-gen hebben (bekijk hier). Om 16.00 uur gaan de deuren van ons clubhuis aan de Buursteeg 2 in Renswoude open.

O-gen Open Café

Het O-gen Open Café reist door het buitengebied van de Gelderse Vallei, Utrechtse Heuvelrug en Kromme Rijnstreek. Het is dé plek om je ideeën te delen, anderen te inspireren, elkaar te ontmoeten en samen plannen te maken voor een mooi en sterk buitengebied.

Iedere tweede dinsdag van de maand, staat de deur open voor leden en niet-leden. Telkens met wisselende thema’s, locaties en andere O-gen leden achter de tap. Als café-eigenaar bepaal jij het thema en de locatie. Ben jij lid van O-gen en wil jij eigenaar zijn van een volgend café? Laat het aan ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meld je nu aan voor 14 november via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We zien je graag in het eerste O-gen Open Café.

Klik hier voor de volledige uitnodiging.