donderdag, 26 oktober 2017 10:07

Informatieavond Energiebesparing voor Huurders

De HuurdersAdviesRaad Houten (HAR Houten) organiseert in samenwerking met De Hoeven Energie (DHE) een informatieavond over energiebesparing, vol interessante informatie en handige tips. Iedereen die in Houten een woning huurt is welkom op maandag 13 november a.s. om 19.45 uur in het Wellantcollege. Komt u ook?

Informatieavond

. Het gaat deze avond over praktische maatregelen die je zelf als huurder kunt nemen om geld te besparen en om comfortabeler te wonen.

Programma

19.45   Ontvangst
20.00   Welkom door HAR Houten en De Hoeven Energie 
20.10  Wijnand Jonkers, Natuur en Milieufederatie Utrecht: Hoe kun je zelf energie besparen in je huurhuis? Inclusief quiz met prijzen!
20.55  Korte pauze
21.05  Ervaring met besparen. Welke maatregelen kun je zelf nemen?
O.a. CV-optimalisatie: meer warmte voor je geld, praktische    ventilatietips en het meten van het elektriciteitsverbruik van apparaten.
21.45  Informatiemarkt: stel uw vragen aan de deelnemers!
22.15  Einde avond

De Adviesraad vindt het fijn als u zich aanmeldt wanneer u komt. Dat kan via het emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelding is niet verplicht.

De eerste 100 Upas-houders die zich voor deze bijeenkomst aanmelden krijgen bij deelname per adres een energiebesparende cadeaubox van de gemeente Houten!

Wanner en waar?

Wanneer: maandag 13 november – 19.45-22.15 uur
Waar: Wellantcollege, Randhoeve 2, Houten