zondag, 29 oktober 2017 12:21

Meet & Drink en workshop sociale marketing

Sportpunt Houten is gestart met de voorbereidingen op het Sportgala Houten 2017. De Meet & Drink die op vrijdag 3 november plaatsvindt, wordt georganiseerd als aftrap van dit feestelijke evenement. Sportpunt Houten nodigt sponsoren, sportorganisaties en (potentieel) partners van het Sportgala uit voor de Meet & Drink bij Van Dort Wijnspecialist.

Op vrijdag 3 november wordt om 18.30 uur gestart met een introductie over het thema de sociale marketing, verzorg door het bedrijf W&I Group. Aansluitend wordt er een wijnproeverij verzorgd door Van Dort Wijnspecialist. Tijdens de introductie van sociale marketing worden ons meer handvaten gegeven om actief aan de slag te gaan met het gericht benaderen van de gewenste doelgroep. Hoe motiveren we mensen om hun gedrag positief te veranderen? Wat zijn hun behoeftes en drempels? En hoe verleiden we ze om gebruik te maken van ons (sport)aanbod?

Sportpunt Houten verzorgt jaarlijks een aantal workshops en thema- bijeenkomsten over verschillende onderwerpen ter ondersteuning van sportverenigingen om de deskundigheid van bestuurlijk kader in Houten te bevorderen. Vanaf eind november organiseert Sportpunt Houten vier workshop bijeenkomsten over de sociale marketing. In de workshop krijg je een inkijkje in de social marketing methodiek, waarmee je beter kunt begrijpen waarom mensen doen wat ze doen. Daardoor kun je de doelgroep effectiever bereiken en motiveren.

 Aanmelden verplicht

Het bijwonen van de kick off is gratis. Voor de vier workshopavonden wordt een eigen bijdrage per organisatie gevraagd. Meer informatie is te vinden op www.sportpunthouten.nl. Aanmelden is verplicht en kan bij José van Laarhoven (Sportpunt Houten), telefoon 06-12141606 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.