maandag, 06 november 2017 18:52

Avond voor alle liefhebbers van Houten en van cultuur

Voor alle liefhebbers van Houten en van cultuur is Theater Aan de Slinger op donderdag 22 november open: een avond om niet te missen! We vieren cultuur in de brede zin van het woord door erover te praten, er ideeën over te ontwikkelen, projecten op te zetten en ervan te genieten. Iedereen is welkom!

Wie wil brengen, bijvoorbeeld door met anderen mee te denken, is van harte welkom en wie wil halen heeft bijzondere kansen: voor enkele projecten heeft Cultuurfonds Houten snelbudgetten toegezegd. Iedereen die voor een initiatief of een project hulp, ondersteuning of coaching kan gebruiken kan dat ter plekke regelen. De kans om dromen waar te maken!

Als voorbeeld van een mooi samenwerkingsproject wordt die avond de expositie Nieuwe Houtenaren geopend:  bijzondere portretten van mensen die recent in Houten kwamen wonen, van een jong gezin uit Utrecht tot een vluchteling uit Syrië​.

Cabaretier Patrick Nederkoorn opent de avond om half acht. Hij deed dat vorig jaar ook, toen het theater een avond bruiste in het teken van de Cultuurvisie van de gemeente. Nu ligt het initiatief bij de cultuur zelf om net zo’n mooie en onmisbare avond tot stand te brengen. Toegang is gratis. Inloop vanaf 19.00. Start programma 19.30 uur. Einde programma 22.00 uur. 

Wees erbij en meld je snel aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..