zondag, 12 november 2017 08:51

Tweede Rotary Santa Run in Houten: Een funrun voor het goede doel!

Na het succes van de eerste editie in 2016 met bijna 500 deelnemende Kerstmannen, zal dit jaar op zaterdag 16 december de tweede editie van de Rotary Santa Run plaatsvinden. Net als vorig jaar gaan alle opbrengsten naar het goede doel; dit jaar de aangepaste (minder valide) sport in Houten en de Nierstichting.

Op zaterdag 16 december wordt om 15:00 uur het startschot gegeven voor de Rotary Santa Run Houten 2017.

Start en finish vinden dit jaar wederom plaats in Het Rond, voorafgegaan met een warming-up om 14:45 uur.

Het kerstgevoel omarmen, een geweldige middag hebben met sport- en schoolvrienden, familieleden of collega’s. En ook nog eens de goede doelen steunen, daar gaat het om bij deze tweede editie van de Rotary Santa Run.

Muzikale omlijsting

De Rotary Santa Run is een prachtig evenement waarbij honderden deelnemers, jong en oud, verkleed als Kerstman een parcours (hard)lopen van circa 3,2 km en 5  km door de wijken, het Oude Dorp en het centrum van Houten. Het is een echte funloop. Het voorprogramma zal muzikaal worden begeleid door de Houtense Drive-Inn Buurman en Buurman. De lopers en uiteraard de toeschouwers worden bij de finish ontvangen door de muzikale klanken van de Houtense band Point of U.

Goede doelen

Onder het motto ‘Iedereen moeten kunnen sporten!’ gaat een deel van de opbrengst dit jaar naar de aangepaste (minder valide) sport in Houten. Door mee te lopen ondersteun je de aangepaste breedtesport in Houten, maar ook Vincent en Timo van het STMA Tandem Team. Daarnaast komt een deel van de opbrengst ten goede aan de landelijke Nierstichting. Deze ontwikkelt momenteel een draagbare kunstnier, zodat kinderen thuis kunnen dialyseren in plaats van in het ziekenhuis.

Inschrijving geopend

Meelopen met de Rotary Santa Run kan voor 10 euro en inschrijven kan via de Santa Run website. Bij bestelling via de online module ontvangt u een digitaal ticket dat u uitgeprint meeneemt naar de klantenservice van HEMA op Het Rond, de Read Shop op het Oude Dorp of de Read Shop op Castellum om de bestelde pakken af te halen. Bij voldoende voorraad worden op zaterdag 16 december vanaf 10:00 uur de laatste pakken verkocht in de stand van de organisatie op Het Rond zelf, maar vol = vol.

Dus schrijf je snel in voor deze funloop in kerstsfeer.

Meer informatie:

Website: https://houten.rotarysantarun.nl ,