zondag, 03 december 2017 09:06

Wintereditie Koffieplus voor senioren. “ZekerBewegen”

Donderdag 14 december vindt de wintereditie van de Koffieplus voor senioren plaats waarbij er kennis kan worden gemaakt met het beweegprogramma “ZekerBewegen”. Geïnteresseerden zijn van 10.00 – 12.00 uur welkom in de kantine van Sportcentrum The Dome (Kruisboog 34). Meld u aan en kom een kijkje nemen, de koffie is gratis!

Sportpunt Houten nodigt u uit voor de Koffieplus voor senioren op donderdag 14 december 2017 van 10.00 tot 12.00 uur. Tijdens deze speciale wintereditie kunt u gezellig met elkaar koffie drinken en kennis maken met het beweegprogramma ‘ZekerBewegen voor senioren’ onder leiding van judoleraar Lex van Heumen, gecertificeerd instructeur ZekerBewegen. Tot de doelgroep behoort iedere senior (vanaf 50 jaar), zowel man als vrouw, die zo lang mogelijk mobiel, onafhankelijk en zelfredzaam wil blijven.

Denkt u ook wel eens 'Als ik zo op de grond moet zitten, dan kom ik niet meer overeind' of voelt u zich onzeker over uw eigen mobiliteit en zelfredzaamheid buiten de deur? Kom dan naar de Koffieplus. Daar krijgt u een introductie op het onderwerp ‘ZekerBewegen: Fit, veilig vallen en weer opstaan’ en kunt u kennismaken met enkele praktische voorbeelden en oefeningen.

De Koffieplus vindt plaats in Sportcentrum The Dome aan de Kruisboog in Houten. Adres: Kruisboog 34, 3994 AE Houten. De koffie en thee wordt geschonken in de kantine, waar ook het informatieve deel van de Koffieplus zal plaatsvinden. Het praktische deel wordt gegeven in de judozaal. De kantine en de judozaal bevinden zich op de 1e verdieping en zijn bereikbaar met zowel de trap als de lift.

Aanmelden voor de wintereditie van de Koffieplus voor senioren

Wilt u meer informatie over de Koffieplus of wilt u zich aanmelden voor de Koffieplus van 14 december? Kijk op www.sportpunthouten.nl. Of neem contact op met Claudia van Mechelen (Sportpunt Houten), telefoon 06-14147601 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..