vrijdag, 05 januari 2018 12:00

Bewegen voor senioren: Kom langs op de ‘Goede voornemens Koffieplus’ op donderdag 11 januari.

Wilt u het nieuwe jaar goed beginnen en iets gaan doen aan sport of bewegen? Wilt u (meer) bewegen, bent u op zoek naar gerichte beweeginformatie, heeft u een uitgesproken wens wat u graag zou willen doen of zoekt u een beweegmaatje? Kom dan op donderdag 11 januari naar de ‘Goede voornemens Koffieplus voor senioren’!

De ‘Goede voornemens Koffieplus voor senioren’ is een initiatief van sportorganisatie Sportpunt Houten en is speciaal voor senioren (50-plussers) die graag meer willen bewegen. We horen graag wat ú wilt doen op het gebied van sport en bewegen en samen kijken we naar de mogelijkheden en hoe we dit kunnen realiseren.

De ochtend staat in het teken van elkaar ontmoeten onder het genot van koffie of thee. Naast het uitspreken van uw wens of vraag is er ook de mogelijkheid om een beweegworkshop te volgen. Mariska van den Bosch van Sporty Company zal een beweegworkshop verzorgen, geheel aangepast naar niveau en mogelijkheden van de aanwezige deelnemers.

De ‘Goede voornemens Koffieplus’ is op donderdag 11 januari van 10.00 – 12.00 uur in Het Eetatelier (Het Rond 86, 3995 DM Houten).

KoffiePlus

De ‘Goede voornemens Koffieplus’ is de start van de maandelijkse KoffiePlus ochtend die in 2018 wederom elke 2e donderdag van de maand plaatsvindt. De locatie en invulling van de koffieplus wisselt elke maand. Houdt daarom www.sportpunthouten.nl in de gaten voor meer informatie. Of neem contact op met Claudia van Mechelen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..