vrijdag, 12 januari 2018 12:50

Muzikaal voorleestheater in de Bibliotheek

Op zaterdag 3 februari van 10.30 – 11.30 uur zijn kinderen van 3-6 jaar met hun (groot)ouders welkom in de Bibliotheek Houten-Centrum bij een vrolijke muzikale theatervoorstelling van de Klittenbandbende. Al kijkend, luisterend, dansend en meespelend worden ze meegenomen in het verhaal van het Prentenboek van het Jaar 2018, ‘Ssst! De tijger slaapt’. Meedoen is gratis.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, hebben de bezoekertjes wel een kaartje nodig. De kaarten zijn af te halen in de Bibliotheek Houten-Centrum, zolang de voorraad strekt.

Voor deze meespeelvoorstelling heeft de Klittenbandbende speciaal liedjes gecomponeerd die passen bij de sfeer en inhoud van het verhaal en aansluiten bij de belevingswereld van jonge kinderen. Tijgertje is jarig en hij is dat vast vergeten, net als alle andere jaren. In de voorstelling gaan de theatermakers hem met hulp van de kinderen verrassen. Ze nemen alles mee om samen een feestje te gaan vieren.

Dit is een activiteit in het kader van de Nationale Voorleesdagen 2018.

Cadeautje voor kinderen die lid worden

In de Bibliotheek vinden ouders volop (voorlees)boeken die passen bij de belevingswereld van hun kind. Voor kinderen is het lidmaatschap van de Bibliotheek helemaal gratis. Tijdens de Nationale Voorleesdagen (van 24 januari t/m 3 februari) ligt er voor nieuwe leden t/m 6 jaar een schattig cadeautje klaar, zolang de voorraad strekt.

Kijk voor meer informatie over deze voorstelling en de Nationale Voorleesdagen op www.bibliotheeklekijssel.nl/voorlezen