vrijdag, 19 januari 2018 14:59

Leuke cursusgroep ‘Zingen in een Vrouwenkoor’ - overdag

Volwassenen die graag overdag willen zingen kunnen in februari weer instromen bij de cursusgroep ‘Zingen in een Vrouwenkoor’ van het Houtens Muziek Collectief. In 15 lessen werken we aan het mooi samenzingen van meerstemmige liederen. Het is een gevarieerd repertoire, zowel klassiek als lichter genre.

Aan de orde komen zuiverheid, ontspanning en specifieke klankvorming in een vrouwenkoor. In de groep heerst een gezellige en betrokken sfeer. De deelnemers zingen voor hun eigen plezier en stemvorming, daarom is optreden bij deze cursus geen doel.

De lessen zijn op woensdagochtenden om 10:00-11:30 uur in Wijkcentrum Schoneveld. Na de vaste15 cursusweken zijn er twee gratis inhaallessen mogelijk voor deelnemers die tussentijds op vakantie waren. Ervaring is wenselijk, maar beginners kunnen zich ook aanmelden voor een proefles en eventueel een stemtest doen. De eerste les is op 7 februari. Voor aanmelding en nadere informatie: www.arion-muziek.nl of bij de docente Astrid Bleys, telefoon 06-552 65 943.