vrijdag, 19 januari 2018 15:16

Koffieplus voor senioren op donderdag 8 februari

De Koffieplus voor senioren vindt elke 2e donderdag van de maand plaats, afhankelijk van de activiteit is dit een ochtend of een middag. De Koffieplus is bedoeld als een gezellig moment voor senioren waarin diverse actuele (beweeg) onderwerpen aan bod komen, maar waar vooral gezelligheid, sociale contacten op doen en samen koffie/thee drinken centraal staan.

Op donderdag 8 februari 2018 vindt er weer een Koffieplus voor senioren plaats van 10.00 uur tot 12.00 uur. Dit keer bij Body Business Houten (Tuibrug 5, 3991 LC Houten).

Bij deze Koffieplus op locatie starten we met een rondleiding om kennis te maken met het sportcentrum Body Business. Daarnaast krijgt u onder het genot van een kopje koffie, voorlichting over het belang van bewegen bij senioren. Om 11.00 uur volgt een seniorengroepsles in de zaal (ter introductie van het beweegprogramma "Koffie Fit") en om 11.30 uur kunt u in de fitnessruimte o.l.v. de fitnessinstructeurs uw uithoudingsvermogen testen.

Aanmelden voor de Koffieplus van februari is noodzakelijk dit kan bij Claudia van Mechelen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0614147601.

KoffiePlus

De locatie en invulling van de koffieplus voor senioren wisselt elke maand. Houdt daarom www.sportpunthouten.nl in de gaten voor meer informatie.