zondag, 04 februari 2018 09:33

Lustrumfeest Chill Auti Café

Op 17 februari bestaat het Chill Auti Café 5 jaar. Dus is het FEEST en hebben wij een aangepast programma!

We starten met open middag van 16:00-18:00

Op de open middag is iedereen welkom om in het Chill Auti Café een kijkje te komen nemen. Ben jij zelf als jongere nieuwsgierig, ben je een ouder van, ben je een broer of zus, ben je een begeleider, ben je werkzaam in de zorgsector, ben je werkzaam in het onderwijs, verder iedereen die nieuwsgierig naar ons is: voel je welkom. Onze deur staat open.

Wil jij € 2,50 korting op de entreeprijs voor de avond? Kom dan naar de open middag! Op de open middag zijn de jongeren die al bij ons uitgaan en nieuwe jongeren die dat leuk vinden van harte welkom om te komen chillen, zodat je anderen laat zien hoe jij bij ons uitgaat! Kom je in de middag dan krijg je € 2,50 korting op de toegangsprijs en betaal je maar 5 euro! Laat even weten dat je komt. Geef je op via de website

Diner 18:00-19:00

Je kunt je aanmelden via de website om gezellig mee te komen eten. We eten gezamenlijk patat en doen dit op een ludieke manier.

Inloop 19:00-19:30
De inlooptijd is een half uur vervroegd om de feestelijke activiteiten voldoende ruimte te geven. De entree is € 7,50. Ben je op de open middag al gekomen, dan krijg je € 2,50 korting. Wanneer je niet bij de open middag, maar wel bij het eten aanwezig bent betaal je de normale entree prijs van € 7,50.

19:30-20:30 START LUSTRUM FEEST!

Start officiële gedeelte met een korte terugblik over het ontstaan van het Chill auti café en het onthullen van het Logo Chill Auti Café door onder andere de wethouder Jocko Rensen.

20:30-21:30 Extra activiteiten carrousel Jullie worden ingedeeld in drie groepen. Bij de ingang krijg je een groepsnummer. Alle drie de groepen krijgen een begeleider mee en gaan langs alle workshop. Je krijgt te horen bij welke workshop jij gaat starten.

Er komen drie extra activiteiten/workshops:

Grote ruimte: Frank de goochelaar komt weer langs en leert jullie een goocheltruc.

Bandruimte: Zangcoach Tanja komt langs en gaat jullie een workshop samenzang geven

Rustige ruimte: een verrassend snel binnen de bel spel!

21:30-23:30 Karikatuur tekenaar

Karikatuur tekenaar Radboud komt langs met zijn kleine schildersezeltje en maakt van iedereen die dat wil op een bierviltje een gave karikatuurtekening die je mag meenemen.

Het gaat een geweldige avond worden en we hopen dat jij er ook bij bent!

+- 23:30 Einde van de avond

De eindtijd kan iets uitlopen door de festiviteiten. 

In het Chill Auti Café mag je meedoen met de activiteiten, maar het is niet verplicht.