dinsdag, 06 februari 2018 12:24

Festival Het Dak Eraf

Zin in een middag vol muziek, kunst, dans, film, leuke kinderactiviteiten en meer? Kom zaterdag 24 maart van 13.00 tot 16.00 uur naar Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld voor Festival Het Dak Eraf.

De hele middag zijn er diverse optredens van o.a. popkoor Mixsing, de Red Flowers, Omroep Houten, beeldmakers Christel van Vliet en Huub van Doorn, werelddans door Xylinos & Globe werelddans i.s.m. Guy van Beek, Kirsten Eikema en Marco van den Akker, Lieke Emsbroek leest voor, diverse koren zingen samen het enige, echte Schoneveldlied en meer….

16.00 uur verbreken wereldrecord

Om 16.00 uur gaan we het wereldrecord verbreken! Maar liefst 21 leerlingen van het HMC gaan o.l.v. Guy van Beek tegelijk, samen een pianostuk spelen. Guy heeft hier speciaal Suite 21 voor geschreven. 21 mensen achter 1 vleugel! Zou het lukken? En bent u getuige van het behalen van een nieuw wereldrecord? Wees erbij! En krijgt u zin in iets lekkers? Aan de bar kun je allerlei hapjes & drankjes bestellen. Koffie, thee en siroop zijn gratis!

Dit festival is tot stand gekomen nadat bekend werd dat het dak van het wijkcentrum er slecht aan toe is en gerepareerd moet worden. Dat maakte het spannend voor alle bewoners van Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld en ook voor de grote groep bezoekers. Bij Festival Het Dak Eraf laten we zien wat er allemaal gebeurt onder het dak en hoe alle gebruikers en bezoekers samen de mooiste dingen kunnen laten gebeuren.

En vergeet niet om zaterdagavond te gaan kijken bij de Cultuurnacht. Een prachte avond, op de bekende en nieuwe podia met een gevarieerd programma vol muziek, dans, toneel en poëzie.

Voor meer informatie kijk op www.festivalhetdakeraf.nl. Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld, Zonnehout 36, Houten.

Meer in deze categorie: « Jamsessie in Enter Meike & Friends »