zondag, 11 februari 2018 07:31

Expositie: Katten uit Houten

Katten uit Houten is een prachtige expositie door Maria Arias  ter ere van onze lieve katten uit Houten. Maria schilderde 16 prachtige Houtense portretten van dit geliefde huisdier.
Vanaf vrijdag 4 mei t/m 1 juni in de Kunstgalerie van KODH.  

Galerie Kunst om de Hoek is gevestigd aan de Slinger 2 in het Oude politiebureau (tegenover Theater Aan de Slinger). De openingstijden van de Kunstgalerie zijn vrijdag en zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Katten zijn toegewijde, sociale maar ook eigenwijze dieren die ons leven verrijken. Maria is in Venezuela geboren en heeft Franse en Spaanse roots. Zij is van beroep chemisch ingenieur maar vooral ook kunstenaar een dierenvriend. Ze woont in Houten (nabij Utrecht) met haar geliefde partner en haar zo dierbare kat Toby en voelt zich thuis in Nederland. 

Maria over zichzelf: "10% Van wat ik verdien met mijn kunstwerken wordt altijd gedoneerd aan organisaties die zich inzetten voor het redden van dieren. 
Mijn schilderijen zijn meestal van dieren of mensen mét dieren. Dat schilder ik het liefst. Daar ligt mijn passie. Maar ik schilder dieren ook om de hun grootsheid en hun belang in ons leven op fysiek en spiritueel niveau te laten zien.
Ik maak contact met de dieren als ik aan het schilderen ben, vooral door de ogen van het dier. Ik voel de pure liefdesenergie, die geweldig en therapeutisch voor me is. Ik denk dat je een deel van deze energie en het effect ervan kunt zien wanneer je naar mijn werk kijkt.
In de afgelopen 2 jaar heb ik meer dan 75 schilderijen verkocht, waaronder verschillende commissiewerken (op maat gemaakte bestellingen)."
U bent zeer welkom! 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1973757769304339/
Voor meer informatie over Maria of haar werk: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;
of word lid van de nieuwsbrief www.poweredbyartwork.com 
volg Maria op facebook https://www.facebook.com/poweredbyartwork/
of via instagram @poweredbyartwork.com