vrijdag, 23 februari 2018 16:01

Met jij al klaar voor de AVG?

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU).  25 mei nadert met rasse schreden en voor die tijd moet er één en ander geregeld zijn. Maar wat dan? Of toch niet? Omdat deze vraag bij veel van onze leden speelt, hebben hier een avond voor georganiseerd: ‘ZZP & AVG’.

Op 6 maart leggen Christel Soetekouw van De Business Organizer, Hans van der Aa en Matthijs Lammers, beiden van Aelan Advocaten uit wat er nu precies staat te gebeuren, waarom dat gebeurt, wat jij als (kleine) ondernemer hiermee moet doen en wat de gevolgen zijn als je dat niet doet.

Schuif jij dit onderwerp ook al maanden voor je uit en weet je niet waar je moet beginnen? Kom dan op 6 maart naar Theater aan de Slinger voor informatie, een duidelijke uitleg en een concreet actieplan!

Programma

Datum: Dinsdag 6 maart 2018
Tijd: Ontvangst vanaf 19.30
Kennissessie 20.00
Plaats: Foyer Theater Aan de Slinger
Toegang: GRATIS voor leden van ZZP-Houten e.o.
Niet-leden en introducees betalen €10,-* (Graag gepast en contant te voldoen bij binnenkomst).
* Retour bij een lidmaatschap voor 1 april 2018.

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Rijn en Heuvelrug.

Aanmelden

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. 'Aanmelding kennissessie wet AVG voor zzp’ers’.
Er kunnen maximaal 50 personen deelnemen. Wees er dus snel bij! VOL=VOL