vrijdag, 23 februari 2018 16:09

Film(s) in de kerk

Zaterdag 10 maart 2018 staat de Michaëlkerk weer in het teken van de film.

ECHTER..... de films worden gedraaid in het Lucashuis!! Ook wel prettig hoor, stoelen in plaats van kerkbanken... Er zullen die dag twee films vertoond worden in het Lucashuis.

’s Middags om 16 uur draait, speciaal voor de kinderen, de (Nederlandstalig-) familiefilm “Hotel de Grote L”. Deze film gaat over Kos, een jongen van 13. Als zijn vader een hartaanval krijgt moet hij het hotel van zijn vader runnen. Zijn drie maffe zussen zijn echter niet echt behulpzaam. Als Kos erachter komt dat zijn vader schulden heeft moet hij als jongen meedoen aan een schoonheidswedstrijd om Miss Noordzee te worden...

’s Avonds om 19 uur draaien we de prachtige, met 6 Oscars genomineerde, film “LION”. Uiteraard met Nederlandse ondertiteling. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Een 5-jarige Indiase jongen raakt verdwaald in de straten van Calcutta, ver van huis. Hij overleeft verschillende uitdagingen waarna hij geadopteerd wordt door een stel in Australië. Na 25 jaar besluit hij naar zijn verloren familie op zoek te gaan. De film duurt tot +/- 21.15 uur.

De toegang voor beide films is gratis. Het Lucashuis is 15 minuten voor aanvang van beide films geopend. De koffie/thee/limonade staat dan klaar.