maandag, 05 maart 2018 19:35

Sportpunt Houten organiseert: workshop ‘persbericht schrijven’

Woensdagavond 28 maart organiseert Sportpunt Houten voor sportaanbieders uit Houten de interessante workshop ‘meer ruimte voor sport: over het schrijven van een goed persbericht en het benutten van advertentieruimte in de plaatselijke krant’.

Een interactieve, humoristische en zeer laagdrempelige workshop gegeven door journalist en tekstschrijver Cees van Dijk.

Uitermate geschikt voor leden die zich binnen de sportorganisatie bezig houden met de externe (en interne) communicatie, of dit graag zouden willen doen.

In deze interactieve en veelzijdige workshop gaan sportaanbieders aan de slag om tot het schrijven van een goed persbericht te komen. Wat is nieuws, voor welke doelgroep schrijf je, hoe breng je het sportnieuws van de club bij de redactie én hoe vergroot je de kans dat redacties joúw bericht plaatsen.

Cees van Dijk combineert vakkennis (presentatie & criteria) met vakkundigheid (taal & techniek). Vertelt kort over de historie en invulling van de krant, maar laat de aanwezigen vooral zelf aan de slag gaan met speelse taaloefeningen. Tevens zal hij een thuiswerkopdracht meegeven waarop hij naderhand persoonlijke feedback zal geven.

Kosten

Aan deze workshop, die Sportpunt Houten voor sportorganisaties uit Houten organiseert, zitten geen kosten verbonden. Wel wordt er €25,- in rekening gebracht wanneer u zich aangemeld heeft en niet verschijnt. Deze kosten zullen verhaald worden op de sportorganisatie. Het is wel mogelijk om binnen de organisatie te wisselen van persoon, uiteraard moet dit doorgegeven zijn.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met zondag 18 maart door te mailen naar Jolijn Hoek-van de Giessen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen is zij tevens telefonisch bereikbaar 06-23620480.