zondag, 11 maart 2018 07:46

Passion of Jesus Christ in Schalkwijk door zangkoor Sabra

Inmiddels is “The Passion” al jaren bekend van de televisie. Velen van u kennen het Sabra koor. Het Sabra koor gaat een nieuwe uitdaging aan en zal voor de eerste keer op een eigen muzikale wijze “The Passion of Jesus Chris” uitvoeren.

“The Passion of Jesus Christ” is de muzikale uitvoering van het complete lijdensverhaal; van de aankomst van Jezus in Jeruzalem, het laatste avondmaal en de kruisiging, tot de opstanding. Een prachtig verhaal dat op eigentijdse manier verteld wordt.

Wij hopen dan ook dat het jong en oud aan zal spreken. Het verhaal wordt ondersteund met passende beelden en (o.a.) de volgende nummers worden gezongen; ‘The Rose’, ‘Zwart-Wit’, ‘I don’t know how to love Him’ en ‘Mag ik dan bij jou’. Als gastsoliste zal Noëlle Spaan het nummer ‘Ken je mij’ ten gehore brengen.

De leden van Sabra hopen dat “The Passion of Jesus Christ” een positieve bijdrage mag leveren aan al het moois dat Schalkwijk al te bieden heeft en zij nodigen u van harte uit op 25 maart om 15.00 uur in de H. Michaëlkerk. 

Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten onder het genot van een kopje thee of koffie met iets lekkers. De toegang is gratis. Er wordt na afloop wel een vrijwillige bijdrage gevraagd.