donderdag, 22 maart 2018 12:53

Vijfwal Family Run

Op vrijdag 25 mei vindt de tweede editie van de Vijfwal Family Run plaats; een obstakel run voor het hele gezin, waarbij met name plezier hebben voorop staat. Zijn jullie als gezin ook sportief en lijkt het jullie leuk om over de gaafste obstakels te gaan? Scoor dan binnenkort je startbewijs bij één van onze partners; familicentrum Kids Lodge, More Chi Martial Arts of sportclub Body Business Houten.

Drie routes

Er worden drie routes uitgezet, zodat deelname aan de Vijfwal Family Run mogelijk is voor kinderen vanaf 4 jaar. Er is een route van ongeveer 1,5 kilometer (leeftijd 4+), een route van ongeveer 3,5 kilometer (leeftijd 8+) en een lange route van 5 kilometer (leeftijd 10+). De leeftijden zijn een indicatie, alleen de ondergrens van minimaal 4 jaar staat vast. De routes starten vanaf Park Schoneveld bij More Chi Martial Arts en eindigen bij Kids Lodge, waar nog een borrel plaatsvindt.

Programma Vijfwal Family Run

Vanaf 18.00 uur: welkom en aanmelden
18.15 uur: warming up 1 (kleine en tussen route)
18.30 uur: start kleine route (+/- 1,5 km) en tussenroute (+/- 3,5 km)
18.45 uur: warming up 2 (grote route)
19.00 uur: start grote route (+/- 5 km)

Parkeren en pendeldienst

U kunt het beste uw auto parkeren op sportpark de Weteringhoek (Hefbrug 4). Hiervandaan worden de deelnemers met een golfkar van Kids Lodge naar de startlocatie gebracht. Ook na de finish kunnen deelnemers naar de startlocatie met de golfkar.

Deelnemen, koop nu uw startnummer:

Deelname aan dit unieke familie evenement kost € 5,- per deelnemer. Let op, er is een maximum aantal deelnemers gesteld om het evenement tot een groot succes te kunnen maken. Vol is vol als alle startbewijzen vergeven zijn. Opgeven kan door het online inschrijfformulier in te vullen en je startbewijs op te halen bij familiecentrum Kids Lodge (Hefbrug 4), More Chi Martial Arts (Plantagepolder 57) of Sportclub Body Business (Tuibrug 5). Na betaling ontvang je meteen je startbewijs en is je deelname officieel.

Zien we jullie bij het sportiefste familie evenement in Houten?

Sportparcours Vijfwal

Het Vijfwal Sportparcours is een bijna vijf kilometer lang parcours met 16 oefeningen, sporttoestellen en een sprintparcours. Iedereen die graag buiten sport, beginnend of geoefend, kan er zijn energie kwijt. Elke oefening wordt uitgelegd middels een instructiebord en daarmee kun je differentiëren naar je eigen mogelijkheden. Het sportparcours van de Vijfwal nodigt alle inwoners, van jong tot oud, van de gemeente Houten uit om te komen sporten en bewegen in de buitenlucht.

Partners

De Vijfwal Family Run wordt door vier partijen georganiseerd; Sportpunt Houten, sportclub Body Business, More Chi Martial Arts en familiecentrum Kids Lodge.