vrijdag, 30 maart 2018 14:31

Basisworkshop Lasersnijden

Maak kennis met lasersnijden en leer lasergraveren en/of lasersnijden op verschillende (plaat)materialen. Deze workshop wordt verzorgd door TinkerinQ.

De workshop

In deze workshop leert u:

  • hoe u zelf een ontwerp tekent
  • hoe lasersnijden werkt
  • welke materialen u wel en niet kan bewerken
  • hoe u veilig met de lasersnijder kunt omgaan en
  • veel handige tips en trucs om tot een mooi eindproduct te komen

De workshop is bedoeld voor iedereen tussen 15 en 75 jaar die kennis wil maken met de ongekende mogelijkheden van de lasersnijder. Bij de prijs is koffie/thee inbegrepen, evenals het materiaal dat nodig is voor uw eigen (kleine) ontwerp.

Schrijf u nu in (en betaal via iDEAL)

19 april 2018, van 19:00 tot 21:30 | de Bibliotheek Houten-Centrum, FabLab Houten

Kosten: € 48,95

Praktisch

In het FabLab staan enkele pc's die u kunt gebruiken. U kunt natuurlijk ook uw eigen laptop met voeding en muis meenemen.
We werken met Coreldraw. Hebt u Coreldraw zelf, dan is dat helemaal prima; tijdens de workshop krijgt u ook informatie over vergelijkbare programma's.
De basisworkshop wordt iedere derde donderdag van de maand gegeven in het FabLab Houten.
TinkerinQ verzorgt ook een basisworkshop 3D-printen op deze dag.

Meer weten

Het FabLab Houten is een nieuwe digitale maakplaats waar iedereen gebruik kan maken van, of kennis kan maken met digitale productietechnieken. De Bibliotheek werkt in het FabLab nauw samen met TinkerinQ.

Buiten de open inloop en de workshops kunt u de machines van het FabLab Houten ook reserveren. Informatie hierover vindt u op de website van TinkerinQ.