zaterdag, 07 april 2018 07:16

Bokke-Hokke-bouwwedstrijd

Op donderdag 10 mei, Hemelvaartsdag, organiseer ik weer de Bokke-Hokke-Bouwwedstrijd op fort Honswijk, een gratis evenement voor grote en kleine mensen die buiten bezig willen zijn met beesten en bouwen. Ben je gek op dingen bouwen en buiten zijn? Schrijf je dan in voor de Bokke-Hokke-Bouwwedstrijd. De geitenbokjes van de Bokkenbunker willen graag spelen, klimmen en schuilen voor de regen. Daarom bouwen we bokkenhokken-met-benefits!

Er zijn wat basisregels voor afmetingen en veiligheid, maar verder mag alles, van glijbanen tot springplanken! Materiaal is beschikbaar, gereedschap moet je zelf meenemen.

Je mag de hele dag bouwen, maar om 15.30 is de tijd om en laten we de bokjes los. Zij zijn tevens de jury. Het bokkenhok dat het populairst is bij de bokken, wint een mooi prijzenpakket van bokjesvlees, bokbier en leuke kadootjes voor de kinderen! Ben je niet zo’n bo(k) de bouwer? Dan mag je ook gewoon spelen, de wandelbokken aaien en met de kleinste lammetjes knuffelen. De Bokke-Hokke-bouwwedstrijd is gratis, voor limonade wordt gezorgd en tijdens de lunch kun je terecht voor een broodje bokkenburger of bokkenworst!

Verzoek

Voor dit gratis evenement zoek ik nog sponsoring in de vorm van:

  • resthout, restmaterialen zoals planken, dakplaten, oude speeltuinonderdelen, ijzerwaren, etc.
  • vrijwilligers met 2 rechterhanden die de kinderen begeleiden bij het bouwen en ontwerpen van veilige constructies
  • trekker/jeep + chauffeur met aanhanger die kan rondrijden met materialen
  • vrijwilligers die het gewoon leuk vinden de dag mee te draaien en bij te springen waar nodig

Kun/ wil je iets betekenen? Bel of mail! Lydia van Maurik, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-52393817.

Meer details op Facebook