maandag, 09 april 2018 06:39

Cursus Frans: En Route!! - Jouw Frans opfrissen vóór de zomer begint!

Deze cursus bestaande uit 5 lessen start op dinsdag 22 mei, van 20.00 tot 21.30 uur. Wil je jouw Frans opfrissen en de basisdialogen herhalen? Dat kan! Frankrijk is nog steeds een topbestemming om er onze vakanties door te brengen. Geen wonder, want het heeft alles om er een fantastische tijd te beleven.

Een extra dimensie krijgt het, als je contact kunt maken, informatie kunt vragen en simpele conversaties kunt uitwisselen met de bewoners zelf. Karin Resing geeft deze korte en praktische training, gericht op de dialogen, en helpt jou weer op weg om goed voorbereid naar L’Hexagone af te reizen!

De cursus vindt plaats in Huis van Houten, Onderdoor 160. Aanmelden kan via www.vanhoutenenco.nl. Voor meer informatie kan je terecht bij Cursus&co.

Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.