maandag, 09 april 2018 06:51

Mantelzorgcafé: Avondwandeling

Op donderdag 19 april gaan we, van 19.00 tot 21.00 uur, met het Mantelzorgcafé de natuur opzoeken. De Groene Maatjes zullen een wandeling verzorgen; samen maken we een ommetje in het Imkerspark. Het startpunt is Huis van Houten, aan het onderdoor 160.

De natuurgidsen van Groene Maatjes leiden u langs een parcours met opdrachtjes om samen te doen. Doel is van de natuur genieten en ontspannen op een andere manier met elkaar bezig zijn.

Uiteraard is er tijd en ruimte om met anderen te spreken en vragen te stellen aan de aanwezige coördinator van het steunpunt. Bent u mantelzorger en wilt u graag andere mantelzorgers ontmoeten tijdens een ontspannen avond uit? Kom dan op donderdagavond 19 april van 19.00-21.00 uur naar het Mantelzorgcafé in Huis van Houten, aan het Onderdoor 160 (aanbellen bij de ingang van de bibliotheek). Er zijn geen kosten aan verbonden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marinda Rodas van Steunpunt Mantelzorg Houten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kunt u terecht op www.vanhoutenenco.nl/mantelzorg