zondag, 15 april 2018 14:25

Sportcarrousel Dancepower

Houd jouw kind van dansen en bewegen op muziek, maar is het lastig om mee te gaan in een reguliere les? Laat hem of haar dan kennismaken met Dancepower. Dancepower is een mix van streetdance en showdans bij Stardance Studio’s en op zaterdag 21 april stellen zij hun les open voor iedereen die wil komen ervaren of de les iets voor hen is.

De groep is divers en is speciaal in het leven geroepen voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking.

Van 15.30 tot 16.15 uur is er een les voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 13 jaar. Van 17.15 tot 18.30 uur laten jongeren van 13 jaar en ouder hun dancemoves zien. Dit alles vindt plaats in een dansstudio aan de Draaibrug 1 in Houten.

Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht, want elke groep heeft plek voor maximaal 2 geïnteresseerden. Dit kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze les is in het kader van de Sportcarrousel in het aangepast sporten. Mensen met een verstandelijke beperking kunnen eens per maand kennismaken met een aangepaste sportles in de gemeente Houten, speciaal voor hen die niet mee kunnen met de reguliere lessen. Binnen een aangepaste sportles is er net iets meer aandacht en begeleiding voor de sporters.

Alle informatie is terug te lezen op www.sportpunthouten.nl. In de aankomende maanden wordt elke maand meer informatie gegeven over het betreffende sportaanbod van die maand. Mocht je een poster of flyer willen ontvangen van het aanbod en het jaaroverzicht, vraag het op bij Sportpunt Houten.