zondag, 15 april 2018 14:37

Activiteiten in de meivakantie

Het jongerenwerk van ‘van Houten&co’ organiseert elke vakantie verschillende activiteiten. Dagjes uit, workshops, sportactiviteiten en gezamenlijke maaltijden. Alle tieners en jongeren uit de gemeente Houten zijn van harte welkom om deel te nemen aan de verschillende activiteiten.

Ook in de komende meivakantie zijn er veel leuke activiteiten voor tieners en jongeren.

Dinsdag 24 april gaan we kanoën en allerlei poldersporten doen. Na een lunch in Jongerencentrum Enter rijden we met elkaar naar de activiteit. We varen, klimmen, hangen en springen over en op het water. Houd jij van een sportieve uitdaging en ben je niet bang voor natte kleren? Dan is dit een uitje voor jou.

Op woensdag 25 april en 2 mei kun je voetballen bij Klavertje Vier. Vanaf 1 uur maken we teams en spelen een toernooi. Bij droog weer buiten en bij regen in de zaal. Kom jij je voetbal skills laten zien?

Donderdagmiddag 26 april en 3 mei kun je in Enter terecht voor de Meidenmiddag. Een plek vol gezelligheid, kletsen, spelletjes, knutselen en veel meer. Wil jij andere meiden uit Houten ontmoeten? Voor alle meiden van de brugklas en ouder is de meidenmiddag de place to be.

Dinsdag 1 mei gaan we met de trein naar Ouwehands Dierenpark. Een lekker dagje tussen de dieren met als hoogtepunt de panda’s die in het Ouwehands Dierenpark hun eigen Pandasia hebben. Meld je voor 25 april aan en ga mee aapjes kijken.

Op vrijdag 4 mei maken we met elkaar de Herdenkingsronde door Houten; een ronde langs een aantal historische punten in en rond de gemeente Houten. We delen verhalen over wat er tijdens de 2e wereldoorlog in de gemeente is gebeurd. Dit doen we met tieners, jongeren en senioren om zo van elkaar te leren en elkaar te ontmoeten. Aansluitend is er een maaltijd waarna we de herdenking op het plein bezoeken.

Aan sommige activiteiten zijn kosten verbonden andere zijn gratis. Meer activiteiten en details over de activiteiten zijn te vinden op de website van ‘van Houten&co’, www.vanhoutenenco.nl/activiteiten. Voor alle activiteiten geldt dat er ook met de U-pas kan worden betaald.