zondag, 15 april 2018 14:49

Fluit & Kruid maken bloemetjesverf

Flatsj! Wat is dat? Een klodder kleurige bloemenprut belandt op het papier. Klets! Een dunne veeg met grijze modder komt er omheen.

Clown Fluit is aan het klodderen met zelfgemaakte prutjes uit de natuur. Clown Kruid vraagt zich af waar die pannetjes met natuurverfjes vandaan komen. “O”, zegt Fluit, “die maak ik zelf! De natuur heeft kleuren verstopt en ik heb ze tevoorschijn getoverd”.

Dat wil clown Kruid ook! Samen gaan ze stampen, roeren, raspen en ze mengen er op los. Zo maken de clowns hun eigen graffiti. En ze hebben de grootste lol want in bloemenprutjes roeren.... daar wordt je blij van. En je kan er mooie kunstwerken mee maken. 


Wil jij (ook) experimenteren met zelfgemaakte verfjes? Kom dan op woensdag 25 april om 15.00 uur naar de Nieuwe Wulven in Houten (parkeren op de Binnenweg). Je leert dan alles over het vinden en  mengen van natuurlijke verf. En daarna maak je je eigen meesterwerk!

Voor wie: kinderen van 4 tot 12 jaar
Wanneer: 25 april 2018
Waar: Nieuwe Wulven in Houten (parkeren op de Binnenweg)
Tijd: 15.00-16.30 uur
Kosten: gratis
Aanmelden: wil je mee doen, meldt je dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Info: meer informatie vind je op facebook: @fluitenk en de website tjilp.nl