vrijdag, 20 april 2018 14:17

Extra dag: Likkebaarden langs de Linie

Wegens succes organiseert Aan de Slinger nog een dag Likkebaarden langs de Linie! De extra dag vindt plaats op zondag 3 juni.

Beleef een volledig verzorgde culturele én culinaire reis langs de mooiste forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Prikkel al je zintuigen tijdens deze bijzondere beleving en geniet op elke locatie van een ander gerecht. 

Deze editie steken we de Lek over! We starten met een welkomstdrankje op Lunet aan de Snel in Schalkwijk. Dit fort is pas net omgetoverd tot Waterfort. Je krijgt hier meer te zien en te horen over dit bijzondere fort. Vervolgens varen we de Lek over naar Fort Everdingen in Vianen. Op deze locatie is Brouwerij Duits&Lauret gevestigd en daar mogen de gasten natuurlijk ook van proeven. Daarna meren we aan bij Fort Honswijk, waar we genieten van een hoofdgerecht uit de streek, een lekker dessert en een kopje koffie. Gedurende deze bijzondere avond word je verrast door de mooiste acts en optredens. 

Kom zo veel mogelijk op de fiets. Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats naast Fort Honswijk en Lunet aan de Snel op de Lekdijk 56bis in Schalkwijk. 

Kaarten zijn te verkrijgen via Theater Aan de Slinger: www.theateraandeslinger.nl

Inloop is tussen 16.30 uur en 17.00 uur.