vrijdag, 20 april 2018 14:26

Viskriebels

Vrijdag 11 en zaterdag 12 mei is het zover. De jaarlijkse viswedstrijd voor de Houtense jeugd, is weer terug. Het jongerenwerk van ‘van Houten&co’ heeft samen met een aantal Houtense ondernemers en jongeren de handen ineen geslagen om ‘Viskriebels’ op te zetten, een topactiviteit voor alle jongeren die het leuk vinden een hengel uit te gooien.

Het visseizoen begint weer dus wordt het hoog tijd om je hengels uit de schuur te halen. Alle Houtense jongeren tussen de 10 en 23 jaar kunnen meedoen aan ‘Viskriebels’. Dit jaar is de opzet uitgebreid en wordt er meer gedaan dan alleen een viswedstrijd.

Op vrijdagavond 11 mei opent Jongerencentrum Enter haar deuren en biedt alle deelnemers de kans om hun visspullen weer op orde te brengen. Tussen 19.00 en 20.30 uur ben je welkom. Tuigjes maken, systemen en knopen uitleggen om helemaal klaar te zijn voor de visdag op zaterdag. Tijdens deze avond heb je de kans om al je vragen te stellen aan verschillende vissers. Neem je koffer en je hengel mee en wij maken hem weer in orde voor je.

Zaterdag 12 mei is dan de jaarlijkse wedstrijd. Het startschot zal om 08.00 uur klinken aan de oever van de Imkersplas in Houten. Deze plas bevindt zich vlakbij de kinderboerderij en biedt genoeg ruimte aan maximaal 25 vissers. Voor de spelregels van de wedstrijd kun je contact opnemen met Arnoud Knopper via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Albert Heyn Oude Dorp en Frans de Witte sponsoren ook dit jaar de dag weer zodat we mooie prijzen hebben en heerlijke broodjes voor alle deelnemers aan de waterkant.

Voor beide activiteiten moet je je inschrijven. Doe dit snel want er is een maximaal aantal inschrijvingen mogelijk van 25 personen. Ben jij dus tussen de 10 en 23 jaar? Wacht dan niet langer en schrijf je in door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Als reactie op je mail ontvang je alle aanvullende informatie. Deelname is uiteraard helemaal gratis.