vrijdag, 20 april 2018 14:36

Voorjaarsmarkt in winkelcentrum Het Rond

Op koopzondag 29 april wordt weer de Voorjaarsmarkt in winkelcentrum Het Rond in Houten georganiseerd. Planten, bloemen, tuintrends maar ook kleding en leuke gifts; je vindt hier alles in het teken van het voorjaar.

Uiteraard zijn ook de winkels in Het Rond geopend. Veel winkels hebben speciale acties op deze dag. Ze openen dit keer een uur eerder: vanaf 11.00 uur en sluiten om 17.00 uur. Tussen het shoppen en struinen door geniet je van een hapje en een drankje bij de verschillende foodtrucks en lokale horecaondernemers.

Plezier voor iedereen

Naast de kramen en foodtrucks zijn er ook acts en activiteiten aanwezig. Zo showt o.a. freestyle voetbalster Laura Dekker (bekend van o.a. Youtube) haar kunsten en is er een BMX-parcours voor de stoere jongens en meisjes onder ons. Kom zingen en dansen op de muzikale noten van Jeroen Jansen, Tenui en de Houtense DramaQueens & Trinify. Ervaar ook de spectaculaire Capoeira demonstraties.

Kunstenaarsplein

Naast de bekende tuinbraderie zijn Houtense kunstenaars en graffiti artists op de Voorjaarsmarkt vertegenwoordigd. Loop langs en laat je inspireren door o.a. prachtig beeldhouwwerk, bloemenschilderijen, tuinontwerpen, patchwork, quilts en graffiti street art.

Kortom, de Voorjaarsmarkt wordt weer een gezellig Houtens feestje, een dagje uit voor jong en oud!

Voorjaarsmarkt Het Rond
Datum: Koopzondag 29 april
Tijd: 11.00 tot 17.00 uur
Locatie: Het Rond, Houten