dinsdag, 01 mei 2018 06:32

Koffieplus voor Senioren: Dauwtrappen op Hemelvaartsdag!

Ga mee dauwtrappen door de mooie natuur van Houten op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei. Het ochtendgloren opsnuiven en genieten van de zonsopkomst.

Onder alle senioren in Houten vast wel bekend: dauwtrappen! Voor dag en dauw de natuur in en de zon zien opkomen. Genieten van mystieke ochtendnevels, de stilte en vogelgeluiden. Van die typische geur van vochtige grond en fris gras in je neus.

We starten de ochtend om 06.00 uur met een mooie wandeling door de natuur van Houten. Dauwtrappen is geschikt voor alle senioren die goed ter been zijn of in een scootmobiel zitten. De route is tussen de 5 en 10 kilometer en wordt begeleid door Jolijn Hoek-van de Giessen van Sportpunt Houten.  We verzamelen bij het Gemeentehuis (Houten Centrum).

Dit betekent vroeg uit de veren, maar daar krijgt u geen spijt van! Aanmelden kan tot woensdag 9 mei bij Jolijn Hoek-van de Giessen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-23620480. Ook wanneer u nog geen senioren bent, maar wel gezellig mee wilt wandelen dan bent u van harte welkom!

Koffieplus voor senioren

Elke tweede donderdag van de maand, twee uur lang een afwisselend programma. Kennismaken met bewegen, ontmoeten en koffie staan centraal. Houdt de lokale kranten en www.sportpunthouten.nl in de gaten voor meer informatie en activiteiten.