zondag, 06 mei 2018 09:59

Kom Loeren bij de Boeren!

Op zondag 8 juli organiseert Aan de Slinger het festival Loeren bij de Boeren. Kom genieten van muziek, kunst, theater op locatie en stoere kinderactiviteiten. De hoofdlocatie van het festival is de prachtige kersenboomgaard van boer Vernooij in ’t Goy. Op het hoofdpodium treden onder andere Her Majesty, Janne Schra, Suzan & Freek en Electric Company op. Daarnaast zijn op het Kersenpodium diverse talenten uit Houten en omgeving te zien.

Locatietheater

Naast muziek is er ook bijzonder theater op locatie te zien tijdens Loeren bij de Boeren. Soif is een indringende voorstelling van Cie Vendaval uit Frankrijk op Landgoed Wickenburgh. Daarnaast geniet je van muziektheater van Piepschuim en dans van MAN || CO.

Ga op ontdekking in de kersenboomgaard!

Het allerleukste van Loeren bij de Boeren is misschien wel de ontdekkingstocht in de kersenboomgaard. Wat dacht je van een toffe Skelterbaan? Altijd al een winkel willen hebben? Kom langs bij De Taartrovers. En er is nog veel meer! Kinderen worden opgeleid als echte rondleiders en nemen je mee op ontdekkingstocht door de kersenboomgaard. Maar natuurlijk kun je zelf ook op avontuur!

Check het programma binnenkort op www.loerenbijdeboeren.nl