dinsdag, 22 mei 2018 06:57

Beachvolleybal jij mee deze zomer?

In aanloop naar de zomer van 2018 organiseren VC Houten en Volleybalvereniging Taurus met ondersteuning van Sportpunt Houten twee beachvolleybaltoernooien op sportpark de Kruisboog en op het strand bij de Rietplas. Een toernooi voor de jeugd en een toernooi voor volwassenen.

De toernooien hebben een open karakter dus iedereen kan deelnemen! Of je ervaring hebt of niet maakt niet uit. Voor de volwassenen staan de eerste competitiedagen gepland op vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni. Voor de jeugd staan de competitiedagen gepland op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli.

De toernooien in Houten worden georganiseerd ter promotie van Volley2018. Volley2018 is een groot volleybalevenement, waarin de drie Olympische volleybaldisciplines worden verenigd: de EK Beachvolleybal, de WK Zitvolleybal én het EK volleybal voor jongens onder 20 jaar. Volley2018 vindt plaats van 13 t/m 22 juli 2018. De wedstrijden van het EK beachvolleybal worden gespeeld in Utrecht.

De inschrijving gaat binnenkort open dus stel je team alvast samen zodat je direct kunt inschrijven! Houdt de website pagina’s van VC Houten, Taurus en Sportpunt Houten in de gaten voor meer informatie! Voor vragen neem contact op met Claudia van Mechelen. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.