woensdag, 23 mei 2018 06:13

Jongerenwerk presenteert zich tijdens open dag

Het jongerenwerk van ‘van Houten&co’ presenteert zich tijdens de open dag op zaterdagmiddag 26 mei. Hierbij krijgt iedereen de kans om een kijkje te nemen in de keuken van het jongerenwerk in Houten. Op deze open dag zijn er verschillende workshops en activiteiten voor en door jongeren.

Jong en oud zijn welkom om met alle aanwezige jongerenwerkers en vrijwilligers in gesprek te gaan over wat het jongerenwerk allemaal doet en kan betekenen.

De hele dag zijn er activiteiten zoals een creatieve workshop, meidenactiviteit, DJ workshop, Ik Wil In Een Band (neem je muziekinstrument mee) en nog veel meer. Buiten voor de deur van het jongerencentrum staat een Pannakooi en een barbecue. Er is voor ieder wat wils. Uiteraard is alles gratis deze dag, ook de heerlijke broodjes hamburger.

Om 14:00 uur opent jongerencentrum Enter haar deuren en is iedereen welkom om binnen te lopen en te ervaren wat het jongerenwerk allemaal te bieden heeft. Om 17:00 uur is de open dag afgelopen.

Tijdens de open dag is er ook nog een aparte training speciaal voor volwassenen. Deze training heet ‘PFFFF….. jongeren’. Tijdens deze training krijg je tools aangereikt hoe je het beste met jongeren in gesprek kan gaan in de openbare ruimte. Bijvoorbeeld als je vlakbij een hanggroep woont of tijdens het uitlaten van je hond langs een groep jongeren loopt.

Opgeven voor deze dag is niet noodzakelijk. Het jongerenwerk is er voor iedereen tussen 10 en 23 jaar. Tijdens de open dag is iedereen welkom, jong en oud. De barbecue staat aan en onze vrijwilligers laten je graag zien wat ze zo graag ondernemen bij het jongerencentrum. Het adres van jongerencentrum Enter is Hefbrug 1. www.vanhoutenenco.nl, tel. 030 – 7001 500