woensdag, 23 mei 2018 06:15

Kindercircus voor jonge mantelzorgers

Op zaterdag 23 juni van 14.00 tot 19.00 uur organiseert het Steunpunt Mantelzorg Houten een circus voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Dit uitje is speciaal voor kinderen uit de gemeente Houten die een broertje, zusje, vader of moeder hebben met een ziekte of een beperking.

Zij worden op deze dag in het zonnetje gezet. Om twee uur verzamelen we bij Sociaal Cultureel Centrum de Heuvel. Daar gaan de kinderen onder begeleiding van Circus Sambal aan de slag. Ze krijgen eerst een uitleg over alle circustechnieken zoals ballopen, koorddansen, eenwielfietsen, jongleren enz. Daarna mogen ze alles zelf gaan uitproberen. Halverwege krijgen de kinderen een gezamenlijke workshop. Hierna volgt een voorstelling voor alle ouders/broers/zussen/opa's/oma's. Per kind kunnen er 3 mensen komen kijken. We sluiten de middag feestelijk af met een overheerlijke maaltijd voor zowel de deelnemende kinderen als hun publiek. Om 19.00 uur is het kindercircus afgelopen.

Dit uitje wordt gesubsidieerd door de Gemeente Houten, daardoor is deelname gratis. Opgeven kan voor 19 juni, via www.vanhoutenenco.nl/mantelzorg

Voor meer informatie en opgeven kunt u contact opnemen met Steunpunt Mantelzorg Houten: Marinda Rodas of Rianne Rombout (‘van Houten&co’) tel: 030-7001500; e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..