zaterdag, 26 mei 2018 12:59

Kunstfietsdagen 23 en 24 juni

Al 23 jaar organiseert KODH de Kunstfietsdagen, de perfecte combinatie tussen Kunst kijken en het feit dat de gemeente Houten de eervolle titel fietsstad 2018 heeft gekregen.

Het evenement vindt plaats op 23 en 24 juni vanaf 12 tot 17 uur.

Tijdens die dagen zullen meer dan 39 kunstenaars hun werk tentoonstellen en verkopen, in hun eigen studio of op verschillende expositielocaties. Enkele ervan zijn het cultureel centrum Schoneveld, de slinger 2, Makeblijde. Elk jaar krijgen we honderden bezoekers.

De Opening is vrijdag 22 juni om 20 uur in Theater aan de Slinger. U bent van harte welkom om de Kunstenaars aldaar te ontmoeten. U kunt meteen een aantal werken daar bewonderen. De opvolgende twee dagen zien wij u graag op de expositielocaties.

Voor de volledige route klik op Kunstfietsdagen-2018

De Stichting Kunst om de Hoek (KodH) bestaat sinds 1995. De doelstelling van de stichting is de uitbreiding van kunst en cultuur in Houten in de breedste zin van het woord. Bij KODH werken we graag met anderen, dus dit jaar hebben we 11 gasten! Er is zo veel diversiteit in de werken! Beelden, schilderijen, tekeningen, fotos, sieraden, glasobjecten en meer.

Het idee is om die route op de fiets te doen, maar er is altijd de mogelijkheid om deze plaatsen met de auto te bereiken, voor het geval fietsen voor u niet mogelijk is.

kodh-1.jpgkodh-2.jpgkodh-3.jpg