woensdag, 20 juni 2018 18:22

Makeblijde bruist

Makeblijde bruist in het weekend van 23-24 juni tijdens de Kunstfietsdagen van Kunst om de Hoek. De Houtense kunstenaars Anja Grondman en Karen Machielsen hebben gerenommeerde kunstenaars uitgenodigd om samen met hen te exposeren.

Anja Grondman komt met prachtig nieuw fotowerk. Jacqueline Laimböck schildert in olieverf realistische portretten. Ontwerpersduo René Vlasblom en Mirjam Jakubowski nemen hun grote collectie bijzondere sieraden mee. In de parkachtige tuin van Makeblijde staan beelden van Juul Rameau; zij vindt haar inspiratie in de natuur. Karen Machielsen maakt portretfoto’s van bezoekers. Dit is de kans om voor een zacht prijsje een foto te scoren voor social media of voor aan de muur (de opbrengst gaat naar het hospice).

Beide middagen is er livemuziek. Op zaterdag speelt de PK-band (jazz) en op zondag het ensemble Fontana (viool, cello, zang en blokfluit).

Ook aan de inwendige mens is gedacht. De (keuken)brigade van Makeblijde zorgt voor happen en dranken die genuttigd kunnen worden in het park of in het paviljoen.

Dus: kom kijken naar ons werk en lekker chillen. Voel je welkom!