dinsdag, 26 juni 2018 07:15

Workshop Dikke Pret

Twee dikke vriendinnen, met pret voor 10. Dit schilderij kan ook aan jouw muur schitteren als herinnering aan een dolgezellige avond. Je hoeft alleen maar je vriendin(nen) mee te nemen, dan zorgen wij voor de goede sfeer en stap-voor- stap begeleiding.

Bestel snel je kaartje en de pret kan beginnen!

Deze stijl herken je misschien wel van Theo Broeren. Wij gebruiken zijn werk als inspiratiebron voor een aantal van onze schilderijen. Nieuwsgierig naar zijn werk of wil je een echte Broeren aan de muur hangen? Kijk dan op zijn website: http://www.theobroeren.nl/

Creatief uitgaan met ArtPub

ArtPub draait om ontspannen uitgaan. Wij vinden dat creativiteit hand in hand gaat met plezier hebben: de kunst volgt dan vanzelf. Neem dus je vriend(in) of collega’s mee en beleef samen een gezellig en creatief uitje!

Beleef ook een gezellig en ongedwongen middagje uit! In het gezellige café Heren van Houten te Houten gaan we ontspannen aan de slag. Je schildert met acrylverf op een doek van 40×50 centimeter. Vanaf 19:45 uur hebben we alle spullen klaar staan. We starten om 20:00 uur en eindigen rond 22:00 uur. Deze workshop vindt plaats op donderdag 19 juli.

Kaartjes bestellen

Kies hier de kaartje(s) van je keuze. Klik op ‘Registreer nu’.

Locatie: 

 Heren van Houten is gelegen op Het Rond midden op het plein van het gezellige nieuwe centrum van Houten. Het Grand Café biedt u vele mogelijkheden voor een gezellige middag en/of avond. De workshop wordt gehouden op de 1e etage. Op de begane grond, in het restaurant, bieden zij u een keus uit ruim 30 wijnen per glas. De medewerkers adviseren u graag bij uw keuze en u mag altijd even proeven. Reserveer ook eens voor het “wijn & spijs HIGH WINE”-arrangement. Dit arrangement bestaat uit een 6-gangen menu van kleine gerechtjes en bij ieder gerechtje schenken we een half glas bijpassende wijn. Het complete arrangement kost € 44,50 p/p, maar mocht u niet of weinig wijn drinken, dan kan het arrangement ook exclusief de bijpassende wijnen worden geboekt voor € 29,50 p/p. Reserveren is noodzakelijk.

Daarnaast biedt het Grand Café De Heren van Houten 10% korting op hun heerlijke dinergerechten als u via Artpub mee komt doen bij onze workshop.

 Adres: De Heren Van Houten, 3995 DP, Houten