dinsdag, 07 augustus 2018 13:57

Galerie/atelier De Kwastendans is open

Op het Rond 144, in de Passage naast de Délifrance, is sinds kort een nieuwe galerie die tevens als atelier wordt gebruikt.  Je kunt als het ware in de keuken van de kunstenaars kijken, maar er ook zelf aan de gang gaan!

De Houtense kunstenaars Tjitske van der Heide en Ineke Graamans presenteren daar hun werk. Voornamelijk olieverfschilderijen van landschappen, portretten, bloemen, maar ook abstract. De expositie wordt regelmatig gewisseld en de werken zijn  ook te koop.

Elke donderdag is er een inloopmiddag van half 2 tot half 4. Iedereen (tot een maximum van 6 volwassenen) kan komen tekenen of schilderen op papier of karton met acryl/pastel/houtskool.
De kosten zijn 15 euro pp, materiaal, begeleiding, koffie/thee inbegrepen.

De Houtense kunstenaars Tjitske van der Heide en Ineke Graamans schilderen beiden al jaren en sinds 7 jaar vaak samen. Ze hebben zelfs een serie gemaakt waarbij ze tegelijkertijd samen aan één schilderij werkten. Deze serie heet De Kwastendans, net als het huidige project, de galerie.
De activiteiten zijn te volgen in de nieuwsbrief. Deze kan je vinden is op www.inekegraamans.exto.nl onder het kopje contact/nieuwsbrief.

www.tjitskevdheide.exto.nl
www.inekegraamans.exto.nl