zondag, 09 september 2018 05:47

Doe het zelf: een cursus Klussen in en om het huis

Heb je er ook genoeg van om altijd maar weer een beroep te moeten doen op de buurman, zwager of handige kennis, omdat de afvoer weer eens verstopt is, die kraan nog steeds lekt, dat schilderij of die lamp nog steeds niet is opgehangen? Dan is deze cursus echt iets voor jou!

Geen ingewikkelde technische cursus, maar een cursus waarna je met vertrouwen deze klussen in huis zelf kunt oplossen!

De cursus start op dinsdag 2 oktober van 20.00 tot 21.30 uur en wordt gegeven in de locatie van de TechniekFabriek aan de Scherpencamp 2.

Technische kennis is niet noodzakelijk. Er wordt geleerd welk basisgereedschap van belang is en hoe dit gereedschap te gebruiken. Dat wordt in de cursus direct in praktijk gebracht.

De TechniekFabriek biedt samen met Cursus&co deze praktische cursus aan. Aanmelden kan via www.vanhoutenenco.nl. Voor meer informatie kun je terecht bij Cursus&co. Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.