zondag, 09 september 2018 06:26

Cursus filosofie – denk jij mee?

Voor velen lijkt filosofie een moeilijke, saaie en/of taaie, academische aangelegenheid, maar dat is deze korte inleiding in de filosofie in ieder geval niet! Cursus&co beidt in samenwerking met John de Graaf een korte cursus aan van 5 lessen die start op dinsdagmiddag 2 oktober van 13.30 tot 15.30 uur.

In vogelvlucht worden de belangrijkste filosofische vakken (bv. ethiek, zijnsleer) en denkers (bv. Socrates, F. Nietzsche en John de Graaf) en wetenschappers ten tonele gevoerd om een heldere en vooral actuele kijk op het vak te geven. Actueel, want de bedoeling is uiteindelijk, dat je met de opgedane kennis uit verleden en heden de actuele wereldproblemen van vandaag de dag iets beter kunt begrijpen. En oplossen? Hopelijk wel, maar dat laten we aan elke cursist zelf over!

Aanmelden voor deze cursus kan op www.vanhoutenenco.nl. Voor meer informatie kun je terecht bij Cursus&co. Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.