zondag, 09 september 2018 06:32

Ont-span met beeldhouwen

Kunstenares Marijn te Kolsté biedt in samenwerking met Cursus&co de cursus ‘Ont-spanning via Beeldhouwen’ aan. Vanaf woensdagavond 19 september leer je in drie bijeenkomsten van 19.30 tot 22.00 uur dat werken met je handen ruimte kan geven in je hoofd.

Je kunt je aandacht dan op het materiaal richten en daarmee je hoofd leegmaken.

In de cursus worden makkelijke opdrachten aangeboden die je zonder al te veel nadenken kunt uitvoeren. Je gaat dus lekker aan de slag met je handen. Het atelier van Marijn staat in een bos en de natuur helpt je om te focussen.

Terwijl je buiten staat te werken zingen de vogels in de bomen naast je hun lied. Binnen in het atelier, waar je aan een beeld kunt werken met klei, is het ruim en licht. Het bezig zijn met materialen zonder een doel te moeten bereiken kan veel rust geven. Het plezier staat voorop.

Aanmelden voor deze cursus kan op www.vanhoutenenco.nl. Voor meer informatie kun je terecht bij Cursus&co. Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.