donderdag, 13 september 2018 10:55

Op zoek naar Stilte in Houten

Weg van het lawaai van alledag en op zoek naar stilte.

“Ik sta even stil en dat is een hele vooruitgang….”              

Op z’n tijd even stil staan is onontbeerlijk om wezenlijk vooruit te komen; de vragen die  binnenin ons leven blijven anders onbeantwoord  liggen.

Telkens als je deze stilte wel vindt, ervaar je dat je iets bijzonders ontvangen hebt. Iets dat je boven het alledaagse uittilt; iets dat beloften in zich heeft. Dat is de stilte van vrede en gebed, die je weer terugbrengt naar je bron. Dan ervaar je dat je veel kan, maar veel niet hoeft.

In deze stilte worden je valse pretenties weggenomen en kun je de wereld om je heen weer met een zekere afstand zien én je vertrouwen stellen op Hem.

Deze gelegenheid wordt je, geheel vrijblijvend geboden in de stiltevieringen.

Daar wordt je gedragen door bemoedigende liederen, kun je luisteren naar bijbelteksten en genieten van bijzondere muziek. Én is er de mogelijkheid om in gebed te gaan, een kort pastoraal gesprek te voeren en/of de zegen te ontvangen.

Bij deze heten wij je van harte welkom bij de  stiltevieringen..

De derde zondag in de maanden September tot en met Maart en 28 April.  Opstandingskerk, Het Kant 1. Aanvang 20.30 uur. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

( 16 sept, 21 okt, 18 nov, 16 dec, 20 jan, 17 febr, 17 mrt en 28 april)