zaterdag, 22 september 2018 14:25

Kinderboekenweek: Lekker bezig met de bieb

Boeken kun je niet alleen lezen, je kunt ze ook doen! In de Kinderboekenweek kunnen kinderen van 6 – 12 jaar op drie middagen in de Bibliotheek Houten-Centrum komen ‘Klooien met Kinderboeken’. Alle activiteiten zijn gratis.

De Kinderboekenweek is dit jaar van 3 t/m 14 oktober en staat in het teken van vriendschap. Drie middagen, op 3, 5 en 10 oktober, is er van alles te ontdekken en te doen in de Bibliotheek Houten-Centrum. De ideeën voor de activiteiten komen uit de vele doe-boeken voor de jeugd: fun met vingerafdrukken, handlettering op de ramen van de bieb, poep (na)maken uit het Grote Poepboek, fantastische foto's maken en nog veel meer. Kinderen van 6 - 12 jaar kunnen zo binnenlopen om samen met hun vrienden aan de slag te gaan en al doende nieuwe vrienden maken.

Klooimiddagen

De kinderen kunnen op drie middagen tussen 15.00 en 17.00 uur komen ‘Klooien’ in de bieb. Op woensdag 3 oktober met Trea Scholten van Lef met Letters, op vrijdag 5 oktober met Natuur Ontdek Plek en op woensdag 10 oktober met Eetatelier Reinaerde.

Klooikampioen

Kinderen die meedoen, sparen stickers op een speciale stickerkaart. Als ze zes stickers hebben, zijn ze officieel Klooikampioen en krijgen ze een leuke verrassing.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheeklekijssel.nl/kinderboekenweek