zondag, 07 oktober 2018 10:47

Kick-off Jeugdpas Sport & Cultuur Houten

Dit najaar wordt het project Jeugdpas Sport & Cultuur gelanceerd in de gemeente Houten.

Heb je weleens een rondje meegedaan met de JeugdSportPas? De JeugdSportPas wordt uitgebreid met een cultuuraanbod en heet daarom: Jeugdpas Sport &Cultuur!

Met een nieuwe website: www.sportencultuurhouten.nl
Op 22 oktober presenteren we het project met een Kick-off in Aan de Slinger.

Ontdek het aanbod en doe mee!

Met de Jeugdpas Sport & Cultuur kan de Houtense jeugd kiezen uit heel veel verschillende korte cursussen van sport- en cultuuraanbieders uit de gemeente Houten. Zo kun je kennismaken met diverse sporten en/of lessen op het gebied van muziek, beeldende kunst, dans, theater, archeologie en cultureel erfgoed, zonder dat je direct lid hoeft te worden.

Voor wie!?

Het sportaanbod richt zich op de sportstimulering van dreumesen (0-2 jarigen), peuters

(2-4 jarigen) en kinderen uit groep 1 t/m 8. Het cultuuraanbod is bestemd voor basisschoolleerlingen.

 Kick-off

Met de Jeugdpas Sport & Cultuur kun je dus heel veel sporten en kunstzinnige hobby's uitproberen (€8,- per cursus), totdat je de activiteit vindt die bij je past! Benieuwd naar het aanbod? Wil je je inschrijven voor een cursus? Of meer weten? Op maandag 22 oktober, tijdens de herfstvakantie, presenteren we het project voor de Houtense jeugd samen met een aantal sport- en cultuuraanbieders. Zowel in het theatergebouw van Aan de Slinger als in de Sporthal de Slinger worden activiteiten georganiseerd.

Kom naar de Kick-off op maandag 22 oktober om 14.30 uur in Aan de Slinger en ontdek het aanbod van de Jeugdpas Sport & Cultuur!

Meer informatie over de kick-off volgt via de website www.sportencultuurhouten.nl en de sociale media kanalen: twitter.com/jeugdpashouten en facebook.com/jeugdpashouten